Want your
own Fotopage?







 
Butik Pengantin, Butik Perkahwinan, Butik Pengantin Utara, Butik Pengantin Kedah, Butik Pengantin Penang, Wedding Planner Utara
019.465.9191 dterunadara@yahoo.com
By: D TERUNADARA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Mar-2011 18:54 Email | Share | | Bookmark
Melissa & Irina @ Dewan MPSP Bertam, Kepala Batas






Tuesday, 29-Mar-2011 16:49 Email | Share | | Bookmark
As-Salam

Tak sabar nak siapkan keseluruhan fotopages & blogspot ( may be kalau dan laa.... ) skrg tgh sesi upload & simple editing semua pic yg ada dlm simpanan mahupun dari photographer.... Walaupun tak dapat semua collection tp kira okay la dari takdak kan.... At least customer2 ter' chinta ' leh tgk dgn ' sedap mata memandang ' dari sebelum ni... Harap semua leh siap secepatnya sbb dah tak sanggup dgq my customer ber ' letiaq '... My sis, Mastura Muhamad pun sama2 tolong upload & edit.... Chaiyok...


Monday, 28-Mar-2011 20:08 Email | Share | | Bookmark
My Sis ~ Mastura & Fakhrul ~ Reception 2 ~ Dewan Bertam









Monday, 28-Mar-2011 19:36 Email | Share | | Bookmark
My Sis~Mastura & Fakhrul Azizi ~Reception~Dewan Putra, Kulim






Monday, 28-Mar-2011 19:32 Email | Share | | Bookmark
My Sis ~ Mastura Muhamad ~ Solemnization





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net